I startblocket till livet

Snösvänget

Publicerad 2011-03-29 22:03:44 i Vardag

Hemkommen efter en härlig rolig swingkväll. Snösvänget (studentorkester) spelade både swing och lite bugglåtar och i början var det väldigt dött men efter någon timme kom det fler dansare. Kvällens stora överraskning var att jag hyffsat kunde dansa lindy hop även om jag inte tagit ett steg sen kursen slutade, som iofs inte var för nå länge sedan alls men jag var osäker på om något hade fastnat. Killen jag dansade med lärde mig lite charleston också :) Grymt roligt! Men det va svårare, då ska det ju gå så fort.. Men jag ska försöka inte glömma det heller tills på fredag, då lutar det mot mer lindy! :)

Jag tänkte aldrig på att det kunde varit roligt att ha tagit nå kort så ni får inget därifrån, men ni kan få en hästbild i halvkass kvalité istället ;)

Städa kan va kul

Publicerad 2011-03-27 13:55:04 i Vardag

...Om man känner för att städa. Nu har jag dammsugat hela lägenheten förutom O och Js rum, skakat mattorna och mitt duntäcke hänger ute på vädring. Riktigt skönt att äntligen få allt gjort! Och fort går det ju också när man väl börjar :) Snart blir det tvätt också, så är hela hushållsgörat färdigt!

Jobbigt och roligt samtidigt

Publicerad 2011-03-26 17:10:43 i Vardag

Har precis chattat med Jorunn. Hon är fortfarande i Australien och har det riktigt bra och jag är avundsjuk på allt kul hon gör och allt hon får se och uppleva. Men jag önskar hon kunde komma hem. Jag vill kunna krama henne på riktigt och inte bara skriva "kram". Sen blir det inte bättre av allt gulligt hon skriver och att hon saknar mig med. Men jag hoppas hon stannar där tills hon verkligen vill hem, inte att jag eller någon annan drar hem henne. Jag vill också dit och vara där tillsammans! Någon gång när möjligheten finns att resa dit.. :)

Alltid kul att hinna skriva lite och både berätta om mitt liv och få höra det senaste i hennes. Men lite tråkigt när vi måste sluta. Men härligt att veta att vi finns i varandras hjärtan - hur cliché det än låter!

Var alltid Jorunn som hade med sig kameran så följdaktligen är det hon som har alla bilder genom åren! Men här hittade jag faktiskt en på oss från skolavslutningen i 9an. Börjar vara några år sen!

Min nya mössa

Publicerad 2011-03-26 15:25:59 i Vardag

Jag är förbannat nöjd! Den passar fint till min snowboardjacka (som ni förstår var det inte lätt hitta en matchande så jag fick virka en egen)! Och går ju ha till min vanliga svarta också för den delen om jag vill vara färgglad en dag. Det är några trådar som ska fästas men i stort är den färdig. Nu vill jag till fjällen! Vad tycks? :)

Dear friday, i almost thought you had forgotten about me

Publicerad 2011-03-25 12:47:53 i Vardag

Men nu är dagens föreläsningar sedda och förstådda och snart är det helg! :D

Imorgon blir det kanske lite lindy hop :) Och sen pub med Emma, och sen fira Nils!

Idag har Athena varit till ett ridhus och blivit riden för första gången! Jag kunde inte följa med för behövde fara till universitetet. Men kan inte tro annat än att det har gått bra för Sandra :) Tror Athena är anmäld till 3års nu.
Igår därimot så var jag ute och red, det blåste storm men hon var duktig ändå och när jag övergav ridbanan och red ut istället så blev hon riktigt fin sådär som hon brukar numera. Det har gått så fort! Men nu tar hon sidförande sänkel (ibland) och fattar galopp för det mesta när man ber henne. Hon har lite för mycket i huvudet för att kunna koncentrera sig till en början, men efter ett tag, och speciellt i galopp, så kan hon börja slappna av och höja ryggen mer. Duktiga lilla.

Men saknar Trisha ibland, hon är ju också så rolig att hålla på med och helt sjukt vacker när hon sätter den sidan till! Även med sin fölmage. Kommer inte helt ihåg hur hon såg ut innan hon blev jättestor.. Hon kommer nog se smäckrare ut odräktig i alla fall! Där har vi en unghäst som kan det här med att bjuda framåt utomhus ;) Blir roligt få se hennes föl, jag hoppas det blir en fux som hon! Spännande om hon kommer ihåg det där med att bli riden efteråt när fölet är avvant? Hennes ägare ska resa bort lite om några veckor, då får jag va hästvakt och gosa massor me T :)

Kanske ångrar mig imorgon

Publicerad 2011-03-24 14:56:15 i Vardag

Men jag blev så less på min turkosa färg på bloggen så nu blev det en helt ny design. Är inte så brydd att den ska se proffsig ut (för det är det ju ändå inte haha) men kan ju vara kul med något nytt! :)

En blåsig dag

Publicerad 2011-03-24 13:25:05 i Vardag

Blåser typ storm ute. Och såklart var det ännu värre i Obbola, det blåser alltid där känns det som :P Men jag tänkte såklart rida ändå. Tog in Athena som hade väldigt mycket energi, så det var lite knepigt att stå stilla på gången. Red först på banan, men hon var lite trippig pga all snö som blåste förbi över ridbanan. Red ut istället och till slut så slappnade hon av bättre och kändes jättefin :) Det är otroligt mycket som har hänt så fort med henne, för bara en månad sen var hon knappt galopperad under ryttare och nu kan vi rida ut helt själva i alla gångarter och det går jättebra! Lossnar vinterpälsen gör hon som en tok nu också, fluff överallt och helt omöjligt att inte andas in.

Blir att jobba midsommar i år också, lite tråkigt för hade gärna varit ledig och firat med mina vänner. Men sitter inte i en ekonomisk position att kunna säga nej, och kommer nog vara lika roligt som förra året i jämtland :)

Håller på att virka en mössa, går jättebra, inte alls så svårt som jag trodde! Ni får se resultatet när det är färdigt :D

Igår var en härlig dag, fick godkänt ännu ett seminarium på universitetet. Sedan körde jag och Marcus till UDI och dansade och det blev rätt mycket snurrteknik för min del och jag börjar även kunna spinna lite, det svåraste är att sluta på ett fint sätt utan att tappa hela sin hållning. 1000 varv sen kanske man kan? Årsmötet gick annars väldigt fort och det var väldigt lite folk där, men desto mer fika åt oss som va duktiga! Sen dansade vi lite mer när liks salen va ledig innan vi körde hem.

I sommar blir det dansveckan på Ööööland!!

Söndagkväll

Publicerad 2011-03-20 23:14:16 i Vardag

Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva för att förklara hur grymt bra den här söndagen har varit. För att förenkla det för mig själv så skriver jag såhär:
Vaknade faktiskt av mig själv strax efter åtta trots att det blev hyffsat sent efter middagen ute med några dans-ungdomar (en härlig, rolig kväll!). Hade en lugn morgon innan jag skulle köra till Teg för att jobba i caféet på Björksta' Buggen. Såg enormt många duktiga dansare och det var svårt att stå stilla när man blir så inspirerad! Förutom buggen som såklart var rolig att se, och jag tror jag lärde mig rätt mycket av att titta på, så var det även boogie woogie, rock n roll, dubbelbugg och lindy hop. Häftigt alltihop!
Nu svar på några äldre kommentarer jag missat :)

Per om BOKAT JAPAN I JULI!:
Har också dåliga erfarenheter av Mrjet. Så du ska vara glad att du inte behövde köpa av dem. Mig lurade de på ett hotellrum som inte fanns.

Jo jag bokade av MrJet ändå, och det gick bara fint till slut. Det enda var deras hemsida som blev överbelastad ungefär hela tiden.. Men till slut fick jag en grym resa! :)

 

 Lilla syster Emma om Nu har Athena galopperat!:

Lisa har du galopperat??Jag undrade bara om du hade rammlat av jag förstår ganska många gånger!Jag ska på ridläger på tisdag iaf!!!!!:)Men vi hörs

 

Jag vet nog inte vem du är tyvärr, eller riktigt vad du undrar, men ska försöka svara ändå! :) Vi har nu galopperat med Athena flera gånger och hon sköter sig bara bättre och bättre för varje gång! Ramlat av har jag gjort, men aldrig från Athena! :)

Efter middag hos familjen och en kort powernap så var det äntligen dags för dans!
Jag vet inte om jag egentligen kan skriva att det var min bästa kväll någonsin, men jag kan då inte komma ihåg att det KÄNTS bättre än såhär att dansa någon gång. Varenda dans var en höjdpunkt och jag kände mig riktigt duktig och då lyser det ju igenom! Samtidigt som jag lyckades lite hyffsat (ibland) med musikanpassning och min vänsterarm var mer levande än någonsin tidigare och det kändes helt naturligt! :D

Vilken kväll!!! Jag längtar redan till nästa dans. Men först måste jag vila upp mina ben, det tar på att dansa! Här är en suddig bild från dubbelbuggen på duktiga umedansare!


Klad hest

Publicerad 2011-03-19 15:29:08 i Vardag

Solen skiner och jag har haft tre underbara timmar i stallet! Gick lös på Athena med gummiskrapan och det blev en fin hög med päls på golvet. Och en mindre rolig mängd i mina luftvägar. Sedan var hon väldigt blank och fin.
Började med att rida på ridbanan i alla tre gångarterna, första galopperna i höger varv blev inte så fina, hon busade och hade inte alls lust att "springa fint"! Men sen åt vänster lyckades vi med en galoppfattning som inte började med bocksprång och hon höll sig hyffsat rund.
Red ut istället nu när värsta busenergin va slut. Och förutom ett väldigt graciöst och sansat sliding stop (Så här ser det ut) framför en stor snöklump som låg på ovalbanan så var hon helt otittig. Men lite bus såklart ska det vara! :)
Så himla härligt att hon har fått en ordentlig framåtbjudning! :D Nu är galoppen 3-taktig som den ska. Sedan va både Lisa och Athena trötta.

Så vi skrittade ett extra varv runt ovalbanan och mös i solskenet och fågelkvittret.

And so they lived happily ever after...

+ salsa!

Publicerad 2011-03-19 11:45:27 i Vardag

Igår vart en hejdundrans dag! Började ju väldigt lugnt, men sen jobbade jag på kårhusets EPP och det var nog bra för min vakenhets-grad. Kul var det dessutom. Sedan cyklade jag hem igen och hann precis slänga på mig en kjol och leta fram några klackskor som jag skulle försöka dansa salsa i. Gick till Caroline och vi taggade som tusan!

21.40 så började en liten minikurs i salsans grundsteg. Den var inga problem. Men 22.15 så började salsafesten på riktigt och det kom massa duktiga dansare och det såg verkligen INTE ut som grundstegen vi fått lära oss lite snabbt (förutom Carro då som dansat salsa flera år).
Första killen jag dansade med så hade jag full shå med att tänka "123 å 123 å 123 å" och få fötterna att hålla den takten :P Han tänkte inte alls på att jag va helt nybörjare så han snurrade på! Och det gick faktiskt långt över förväntan! Hade ändå flyt i dansen, troligtvis för jag redan är van att följa. Resten av kvällen gick sen bara ännu bättre! Carro sa snällt att jag dansade som om jag redan gått en nybörjarkurs, inte lärt mig stegen för under 3h sen :)
Skorna funkade helt okej, det va lite för smal klack egentligen, tror inte de skulle hålla så många kvällar :P Om man ser på dessa så är ju klacken väldigt stabil, de va dessutom rätt snygga! Men då va skor 2 snyggare!

 

Och så var man fast för en till dans. Carro lär inte låta mig glömma hur kul det var :P Torsdagar ja!

Dålig träning

Publicerad 2011-03-18 12:28:14 i Vardag

Nog för att all träning är bätter än ingen men idag var verkligen inte min bästa dag. Fick ganska snabbt håll/mjälthugg och det höll sig heela tiden. Jag får då ont i högra axeln också, eller typ nyckelbenet. Om jag joggar lite lugnt bara brukar det släppa direkt men idag försvann det inte ens när jag började gå. Tänkte visa er en blogg som skrivit bra om vad håll är, den heter Hjärnfysik och skriver bland annat:

Forskarna vet inte säkert vad som orsakar håll. Det är svårt att studera ett fenomen som försvinner när löparen stannar och ska undersökas, som Tim Noakes sa. Det tros vara kramp i diafragman, den stora, platta muskeln som separerar bröstkorg och bukhåla och hjälper oss att pressa luft in och ut ur lungorna under andningen. Exakt varför diafragman krampar är dock fortfarande inte helt klart.
Min erfarenhet är att kramp ofta inträffar när man springer för fort och när man andas ytligt och ojämnt. Diafragman kontraherar då i en förkortad position och sträcks inte ut fullständigt. Enda sättet att bryta krampen är då att sträcka ut diafragman ordentligt genom att förlänga muskeln. 
Det kan också vara så att hård träning minskar blodflödet till diafragman så att den krampar. Efter en måltid är dessutom ganska mycket blod samlat i magen och det finns mindre tillgång till blod för övriga organ och muskler, som diafragman.
Det vanligaste är att håll känns i sidan och oftast på höger sida. En del känner av håll i axlarna och det tror man beror på att smärtan reflekteras från diafragman via phrenic-nerven, men orsaken är densamma.

Står även 14 tips om hur man blir av med håll, synd jag inte kunde alla dom för en timme sen.

Budget-favoriter!

Publicerad 2011-03-18 11:25:08 i Vardag

Sitter och kollar på hästutrustning. Finns så mycket fint! Om jag hade en häst (igen) så skulle jag gärna köpa detta! Och mycket mer förstås men dessa är dagens favoriter (inom rimligt pris).

         

Lätt kan det ju inte alltid vara!

Publicerad 2011-03-17 22:15:14 i Vardag

Idag har haft både toppar och dalar. Att behöva sitta nergrävd i timmar i skolböckerna var inte livets roligaste, men desto roligare var det när jag fick jämföra mitt arbete med Cathrines och kom fram till att vi gjort likadant. Och alltså har ju båda garanterat rätt! ;)
Sedan åkte jag med Sandra ut till Athena och kollade på när hon red. Gick fint för dom och bjudningen kommer! Ska bli kul och lite spännande att vara där helt ensam på lördag och rida själv, inte för jag tror det kommer vara något problem men första av allt är ju lite spännande. Speciellt som första-gången-hon-lyckas-slänga-av-mig inte har inträffat än! Bustrollet! Fäller gör hon också! Snart kanske hon är smäcker istället för lurvig :P

Kände mig väldigt trött när jag kom hem igen, tur jag hade en matlåda till middag. Lyckades ta mig upp ur soffan ändå för att åka och dansa lindy hop! Går ju en buss 18.57 och en 19.00 här nerifrån, 18.58 var jag vid vägen och såg precis hur en buss åker ifrån mig. Men ställde mig ändå glad och väntade på andra. Men klockan blir 19.06 och ingen buss kommer... Tydligen var de båda tidiga idag.. Typiskt värre! Kollade snabbt i mobilen och ser att en annan linje en bit bort går 10 min senare. Så jag skyndar ditåt! Och ärligt var jag 30m ifrån busshållplatsen när bussen kör förbi.. Efter några arga tankar om att gå hem och sova i ren protest så bestämmer jag mig för att sitta och vänta. Halv åtta kliver jag på bussen och var bara 20 minuter sen till kursavslutningen.

Jag är GLAD att jag tog mig dit! Så grymt roligt!
Tur att mina torsdagar nog inte kommer bli helt utan dans och musik framöver.

Men nu ska jag för ovanlighetens skull läsa skönlitteratur (förutom att jag läste halft konstant veckan utomlands då) och sedan sova. Hoppas jag inte får fler mardrömmar om katastroferna i Japan. Godnatt Umeå :)

Gran Canaria

Publicerad 2011-03-12 16:21:44 i GRAN CANARIA -11

Tråkigt nog så finns det inget internet på hotellet vårt. Eller man kan betala och få trådlöst över hela ön men då ska man ha ett konto och paypal och det iddes jag inte fixa bara för en vecka. Hursom så får jag skriva här i anteckningar så kan jag lägga över hela historien på bloggen när jag kommit hem.

Lördag kl 16 så lyfte planet från Umeå City Airport, 23.30 så klev vi av utanför vårt hotell. Det känns lyxigt att få bo hyffsat ensam. Dvs endast med min lillebror. Mor & far och bror & fru har egna lägenheter. Men vi kommer bra överrens, och han snarkar inte. Allt är gott :)

Söndag - Idag har vi legat nere på den fina stranden här i Puerto Rico, hyrde solstolar och hade det härligt. Det var inte förrän jag simmade omkring runt inhängningen (så att båtarna från hamnen kan va säkra på att de inte klipper någon stackare på väg ut förbi vågbrytarna) som jag insåg att jag är utomlands. Känns lite overkligt men verkligt är det! Jag smorde mig lite halvkasst, eller snarare okonsekvent, och brände mig rejält på baksidan av överarmarna. Men imorgon blir en osolande dag så är det nog bättre sen!

Måndag - Jag och mamma bokade en guideresa in genom öns bergtrakter. Vi var upp och kollade hur kanariernas urbefolkning bodde i grottor förut, och vissa fortfarande gör. De ärvs oftast inom släkten men senaste grottan som såldes gick för 600000kr. Dock så var det någon president eller whatever som bestämde att de måste ha en dörr, så numera är de grottorna som är bebodda ombyggda så de har en fasad och en dörr. Riktigt gulligt var det :) och grottorna var härliga 18-20 grader dygnet runt året om. De hade även sina djur i grottor. Oftast högre upp för då var djuren maximalt svåra att stjäla. De bar upp djuren under armen när de var små och så fick de växa upp i sin grotta.
Lite roligt om urbefolkningens seder: En kvinna hade tre äkta män, ena skulle tillfredsställa henne, andra skulle passa upp på henne, tredje var ledig. Och så rullade schemat! Dock hade kvinnorna ett hårt jobb med att äta mycket, för en fet kvinna var en fruktbar kvinna och om hon vägde mindre än 110kg på sin bröllopsdag så hade mannen rätt att säga nej :P
Sedan åkte vi över svindlande smala vägar till Santa Lucia, en väldigt vacker liten by i bergen där det var lunchpaus. Men jag och mor åt hellre baguetter och passade på att vandra runt istället. De hade en jättevacker kyrka med många smyckningar och en stor målning längst fram. Och efter det körde vi genom De tusen palmernas dal till en utsiktsplats som var - i brist på bättre ord - magnifik. Försökte att fota men tror knappast att bilderna kommer kunna mäta sig med verkligheten. Resen av familjen gick det Amadores och solade och badade istället.

Tisdag - Arla morgon påbörjade storebror, jag, lillebror och pappa den långa vandringen över fjället till Arguineguin. Nä, så tidigt började vi inte men det var några mils promenad. Först klättring upp genom en ravin längst in i Puerto Rico till "Norge plassen", sedan gick man längs bergsryggarna ut till kusten vid Arguineguin och ner där. Att skriva att jag var ganska slut efteråt vore en underdrift, jag hade inte alls energi kvar men gick ändå på tisdagsmarknaden där och sedan längs strandpromenaden till Patalavaca där bröderna plus fader badade. Röd flagg är inget som hindrar badsugna, snarare att vågorna gjorde det roligare, bara man inte går för långt ut är det ju lugnt.

Ondag - Jag har lite träningsvärk idag. Men inte så mycket som jag trodde! Smidigt då att vi hade bokat en resa med katamaran på havet. All inclusive-dag med sol, bad, god mat och dryck, snorkling och åka banan bakom speedboat för de som ville. Några vattenskotrar fanns också men jag var mest intresserad av min bok faktiskt. Guccikrigen av Jenny Gucci. Den rekommenderas, man fastnar!

Torsdag - Vi åkte buss till Playa del Inglés och shopping, Yumbo hette centret och många affärer fanns det. Jag hittade en riktigt fin tröja som jag såklart slog till på! Men sen hittade kräsna jag inget mer som föll i smaken. Vi gick över öknen - som faktiskt är en riktig öken med sand från Sahara, numera är dynerna bara 6-7m höga, förut så var de uppemot 15m. Men vindarna som förde sanden dit över havet från Afrika har fört det vidare ut till havs - till Maspalomas där vi solade och badade ett tag. Men det var ganska kallt i vattnet tyckte jag så jag fick agera väskvakt och hade inget emot det :)
Där vi åt middag så hade de levande musik, hade de iofs haft på flera ställen, men ikväll blev jag så väldigt danssugen. Jag har nog rent abstinensbesvär! Jag önskar mig en ung, fager man att ha med på semestrar som kan dansa likt en gud! Haha men lite för sent för ikväll, men i framtiden! Jag får trösta mig med att det blir söndagsdans på imperiet på söndagkväll :)

Fredag - Sista dagen på ön. Vi tog sovmorgon (som vanligt) och åkte sedan buss till Puerto Mogán där det var marknad. Vi hittade någonting allihop och jag är väldigt nöjd med mitt. Vandrade runt lite också och det var en väldigt söt och liten stad med smala gränder och smyckade hus. Hemma igen så la vi oss faktiskt vid poolen. Det hade vi inte gjort någon gång än och det var skönt att bada och sen INTE va helt saltig. Men havet har ju sin charm ändå! Hursom så blev det en härlig sista dag. Vi ska strax gå till "centrum" och äta middag. Finns så mycket god mat att välja bland, känns som jag har ätit allt. Men det blev chateaubriande för hela familjen, mums! Sedan gick vi ungdomar till en irländsk pub med livemusik och tog det lugnt. 04.00 går skjutsen till flygplatsen. Hej då Puerto Rico och kanarieöarna. Och godnatt för några timmar!

Spännande

Publicerad 2011-03-05 09:05:49 i GRAN CANARIA -11

Kände mig helt lugn igår, men när vi (Robin, Emil, Hampus, men Emma låg i magsjuka) bowlade på kvällen fick jag lite spänningshuvudvärk. Diagnostiserade mig själv med resfeber. Men blev bättre efteråt när vi åt gott framför en bra film (B&J Half baked). Kunde därimot inte sova så länge imorse men lika bra att kliva upp och packa det sista! Ska försöka blogga ifall jag har tid och tillgång till internet, vet inte om det finns på hotellet men de borde det ju göra. Snart lyfter planet! :D

Puerto Rico here we come!

Längtar!!

Publicerad 2011-03-04 17:52:37 i GRAN CANARIA -11

Fick just veta att jag hade 35p av 36 på tentan i farmakokinetik! Dvs solklart VG. Jag kan fara utomlands med gott samvete!! :D Och nu säger yr.no att det inte alls ska regna längre nere på GC. Underbart! :D

Vårruset

Publicerad 2011-03-04 12:13:59 i Vardag

Kanske skulle det vara något för mig :) Kom nyss in från en härlig timmes springtur i solen. Sjukt varmt blev det! Måste byta mitt "varma mjuka" superunderställ mot det "tunna blanka" i framtiden. Men skönt med min vindjacka iallafall för det blåser som tusan!

Känns verkligen bra nu att jag har sagt upp IKSUkortet, om tre månader har jag råd med nya löparskor då!

Och jag blir glad varje gång jag ser på min fina fönstergubbe :)

Söta lilla bil

Publicerad 2011-03-03 21:38:43 i Vardag

Jag behövde bara sätta mig i bilen hos verkstaden och köra några meter innan den var förlåten! Den är så härlig och verkligen perfekt för mig. Jag sitter bra, ser bra och kör bra. Allt är toppen! Nu hoppas jag dock att den håller sig hel för resten av dens liv :)

Ikväll var det lindy hop igen! Och allt vi gjorde gick jättebra. Verkligen riktigt bra. Det var flera hjälpdansare/hjälpledare där idag och när jag dansade med ena sa jag ungefär "Allt har verkligen gått så bra idag" och han svarade "Ja, du är nog gjord för lindy!" och tyckte jag va jätteduktig. Det känns så grymt härligt att få komplimanger av duktiga dansare som man dessutom ser upp till.

Men det här va sista dansen på rätt länge nu..! Måste ju göra en ny kategori! :D

Nu har Athena galopperat!

Publicerad 2011-03-02 17:14:04 i Vardag

Idag så red vi först ut och Sandra gick med. Och hon sprang lite så jag kunde trava, men Athena stökade jättemycket. Sedan så red vi på lina på banan, och när skruttan va lagom trött så fick vi haka på runt slingan ett varv bakom en travhäst. Athena bockade och for ganska mycket men när hon börjat rulla på i galopp så slutade hon, eller så vart hon helt enkelt för trött för att orka :)

Dum bil

Publicerad 2011-03-01 23:11:10 i Vardag

Jag gillar inte min bil just nu. Den är dum, för den gick sönder nu två gånger på samma lön. Plus att försäkringen kommer på nästa lön. Den ligger på minus. Kanske borde den bytas ut mot en fjuttig liten golf på 20 år? En sån där som man tror ska falla sönder imorgon men som ändå fungerar i flera år. Om den inte passar sig och håller sig fin länge nu så är det nära. Fast det är ju en sån charmig bil när man väl sitter där bakom ratten... :)

Om

Min profilbild

Lisa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela