I startblocket till livet

Vad är det för en dag?

Publicerad 2011-08-14 23:09:32 i Vardag

Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag.
För det är Lisas födelsedag!
Hurra! Hurra! Hurra!

Idag fyllde jag 22! Har haft det himla bra och firats både med fest i goda vänners lag i fredags och med tårta och familjen idag :)

Nu ska jag strax försöka sova. Imorgon ska jag flyga söderut i vårt avlånga land. Längtar! :D

Nolia

Publicerad 2011-08-09 17:32:37 i Vardag

Det känns ju lite som ett måste att ränna runt på Stora Nolia när det är i Umeå. Roligast är mässhallen med ätbart med allt man får provsmaka :) Speciellt hjortronsylt och samiska glödhoppor som smöret smälter på! I år hittade jag faktiskt något bra med, tro det eller ej. Riktigt fina, tunnfodrade och smidiga läderhandskar som kommer vara helt perfekta i höst, både på kyliga promenader men framförallt när jag kör bil. Fryser alltid om fingrarna om jag inte har vantar och de jag haft några vintrar nu är helt utnötta. Som ni ser är de aningens längre än "standard", vilket jag älskar! Inte bästa bilden jag tagit i mitt liv, men visst är de fina? :) Med lite skinnvård håller de förhoppningsvis länge!

Tisdag

Publicerad 2011-08-09 07:46:32 i Vardag

Nu har min monstervecka börjat. Nog för att jag jobbat ganska mycket förutom mina 3 semesterveckor, men den här veckan är värst. Hade 2 nätter och 2 helgkvällar till att börja med, blev sedan erbjuden två nätter till av en jobbarkompis som skulle bort. Då han har varit toppen och bytt med mig några gånger så ville jag absolut hjälpa honom, så nu sitter jag här med sex arbetspass. Men känns bara bra :) Student som jag är så vill man ju jobba!

Nästa vecka däremot är jag ledig hela. Då ska jag resa söderut! Inom svea rikes gränser, men längtar ändå och hoppas på en riktigt roligt vecka (hur skulle den kunna bli annat?!) :D

På söndag fyller jag år... Och det löste sig med önskelistan i år också, jag behövde knappt komma på något för det fixade sig själv! Tycker annars det är jättesvårt att önska sig något, jag har ju allt och det jag inte har behöver jag inte - typ så är det! Behövder ju inte skriva här vad jag ska få bara för att jag vet det, ni får allt vänta ;)

Det snurrar i min skalle

Publicerad 2011-08-03 00:58:04 i Vardag

...hela hela tiden. Jag har så många bollar i luften att jag titt som tätt glömmer någon. Som tur var ingen viktig boll men ändå onödigt och drygt. Exempelvis glömde jag min klocka hos Carro, och jag har sen förra veckan ett paket att hämta ut på posten (vilken jag har kört förbi otaliga gånger men glömt). Men faktiskt hann jag med ganska mycket i måndags och största projektet just nu är att lyckas få tag i fastighetsägarna till dit jag ska flytta om en månad, de har ingen mejl och svarar inte i mobilen och jag måste ju ha en parkering åt min bil! Eller iaf ställa mig i kö till en. Men förutom låtens titel så är det inte så mycket mer av den som stämmer in. Jag har inte bränt ner någon skog. Dock är det en härlig låt!

Idag har jag alltså varit hos Carro och ridit ut. Jag fick låna Maya och hon hade Mingla. Majsan var såklart helt underbar och bäst, men även Mingla skötte sig fint. Och speciellt när vi kunde gå förbi ett naturbete där ungtjurarna såklart följde efter oss längs staketet. Dumt att de är så nyfikna, för det blir ju inte direkt mindre läskigt när hela flocken kryllar omkring. Men men, nu gick det ju faktiskt fint! Jag tror banne mig att en kriterie för en ev framtida häst ska vara orädd för kor. Och gärna älgar med. Hur som helst så var det riktigt härligt med en uteritt, det här kommer jag leva ett tag på :)
Mina nya jodphurs var förresten jättesköna både att rida i och att gå lite i. Sämre lär det inte heller bli när de är ordentligt inridna. Gött att få leka ryttare igen. I väntan på Trishas återkomst!

Annars då? Jag jobbar vidare. Semestern är slut sedan någon vecka, men jag har lyckats byta lite pass så att jag har nästan en hel vecka ledig i mitten av augusti. Då bär det av till södra Sverige igen (mellersta om vi nu ska va petiga med geografin)! Jag lääängtar :D

Det här stoet gillar jag.
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=512383
HAST RUBIKA - IMPORT POLEN. Hästar säljes

Den här valacken var med billig, undrar varför..
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=513483
Framtidsföfte! Valack 4år 162cm -Lobby B-Lady Killer. Hästar säljes

Om

Min profilbild

Lisa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela