I startblocket till livet

Nytt före... efter!

Publicerad 2012-10-30 15:07:37 i





Tydligen lägger mobilen alltid omkull bilderna till bloggen. Men ni ser förhoppningsvis ändå hur (om jag får säga det själv) förbannat snyggt det blev i finhallen med gardiner + fina stänger! Nu har jag inga fler gardiner som väntar på att komma upp. Därimot står en tavellist på sambons att-göra-lista.

Före... efter!

Publicerad 2012-10-29 12:49:40 i






Jag är inte så jämn i antal inlägg per dag. Men så blir det när jag saknar täckning hemma och jag i princip enbart mobilbloggar. Nu sitter jag i Louises kök, så här kommer bilder på vilken skillnad det blev i köksfönstret för någon vecka sen :D

I nytt kök

Publicerad 2012-10-13 17:59:48 i

Här spenderar jag middagen, hos Annelie med kycklingklubbor och rotfruktsklyftor! Hon bor otroligt mysigt i ett halvlitet gårdshus :) Sen får vi se om vi far till Ljusfestivalen eller in till Lidköping. Tjejkväll på hög nivå hur vi än gör!







Michael Kors

Publicerad 2012-10-13 10:00:52 i

Jag har blivit småkär i deras klockor. Beställde hem favoriten till min klockbutik, och fick igår ett sms att den hade kommit! Nu sitter jag i bilen och väntar 3 min på att de ska öppna så jag får känna på den om den ska få bli Chris födelsedagspresent till mig ;) Bättre sent än aldrig, men ville inte önska mig en klocka jag inte absolut älskar!
Skjutsade svärmor till Göteborgståget, därför jag är lite tidig. Men nu är klockan 10, nu gäller det!

Ordningen är återställd!

Publicerad 2012-10-10 15:59:06 i

STINA ÄR HEMMA IGEN <3


Jag har på förmiddagen städat mer i skräprummet, glömde ta bild innan jag började men här är en bild på mitten och dagens resultat!




Lisa leker händig kvinna på morgonkvisten

Publicerad 2012-10-09 14:26:13 i

Nya gardinstången blev superbra i tvhörnet, gardinen kan ni ignorera, ville bara inte ha tomt, men det ska bli någon annan slags kappa senare! Får väl se när de övriga 4 nya gardinstängerna kommer upp, men först ska jag fixa tillhörande gardiner :)



Liten och stor

Publicerad 2012-10-09 14:23:06 i

min sambo är stadig på jorden



i lördags så var ett stort gäng ute och bowlade, runt 40-50 tror jag vi var, som tradition. Det blev långbord och även kaffe mellan serierna. Och banorna var lottade så man fick spela med så många olika som möjligt. Jag hade jättekul! Chris tyckte det va lite folk, många i hans ålder va tydligen inte där, men blir kanske inte lika kul för sjunde gången som för första. Jag var glad att några av mina få grannar jag känner va där!

Igår va himlen såhär vacker bortom kullarna när jag promenerade.


Det var den helgen!

Publicerad 2012-10-07 21:54:12 i Vardag

Det är väldigt tydligt att man inte hinner vila på endast en ledig dag. För första dagen finns det alltid massor att göra, sist så tvättade jag alla kläder, lakan och handdukar. Idag har jag ägnat 4 timmar åt att rensa ett 4 m2 stort område i ett av våra stängda rum. Städade ur byrån som stod där, full i gamla spik, papper, skolböcker + div skräp och gjorde om den till min byrå att ha ute i pannrummet med mina ridkläder i. Så numera byter jag om till stallstassen där ute! Men behöver eventullet komplettera med (eller uppgradera till) en lagerhylla, eller åtmindstone krokar. I hörnet där den stod är det ordning och reda och rent. Gillar det! Ska gå vidare med området under fönstret nästa lediga dag, och slänga ut de gräsliga gamla polyerstergardinerna som hängt där i x antal år. Förutom det så var jag och red på förmiddagen med Louise, vi tog det lugnt då jag provred en ny häst där och de hade gått rätt hårt igår. Sen städade vi lite i stallet, och det är nästan konstigt kul tycker jag! :) Kom sedan på att jag glömde mina ringar i stallet så jag och Jenny tog en promenad dit i kvällssolen och hämtade dom. Riktigt skönt att promenera någon timme :)
 
Och där har ni dagens alla timmar. Om jag känner mig utvilad? Nej. Men en riktigt rolig dag har det varit. Jag är glad att jag snart har två lediga dagar i rad, redan fredag-lördag! Inte haft det på några veckor nu... Men jag valde iofs själv att byta nästa lördag mot igår, men jag tycker att man ska ställa upp för varann på jobbet :)
 
Nu kommer Chris snart hem igen, han har varit och klippt sig. Mitt snyggo!

Greta Garbo på uteritt

Publicerad 2012-10-02 20:42:49 i Vardag

 
Godafton bloggens läsare!
Idag så hade jag en kort dag på jobbet, bara 8-16 vilket gjorde att jag kunde rida i dagsljus. Här finns inte mycket till gatlampor i byn, för jag räknar inte direkt lyktan som står utanför kyrkogården... Så det gäller att hinna rida på dagtid - som idag! Garbo var på sitt vanliga lite nervösa humör, att vara inne själv är inte damens starka sida. Men därimot så är hon mycket enklare att rida ut på själv än tillsammans med andra, hon är modigare själv faktiskt. Dock så red jag upp på berget idag, där vi aldrig varit förut, så det var diverse hemska ting att titta lite extra på. Hon är väldigt snäll på så vis att hon aldrig bockar eller reser sig. Det enda hon gör är stannar och när hon tittat en sekund så travar hon vidare. Nuförtiden så kan hon för det mesta trava förbi utan att stanna, men hon spänner sig fortfarande förbi "det hemska". Som kan vara en jättestor sten, en liten sten, ett träd som lutar lite konstigt, ett jakttorn, osv osv...
 
Men om man aldrig tränar på att rida förbi allt läskigt så kommer hon ju aldrig att vänja sig!
 
Sedan kom Louise ut och vi tog in Cindra, så att Garbo fick sällskap, sedan fick hon sig en omgång med piggborsten och rotborsten (båda på kroppen). Ryktborste är lönlöst såhär i fällningstider. Mocka va det sista jag gjorde, men det va mysigt det med en kväll som denna!
 
Tusen tack Louise att jag får rida din fina Greta!
 
Den här mysiga tröjan fick följa med hem idag, jag älskar modellen och den glada färgen!! 299kr på Stadium, inte klokt :) Då fick en äldre favorittröja degraderas till stalltröja, toppenbra.

Om

Min profilbild

Lisa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela