I startblocket till livet

Önskelista - En ring. I guld.

Publicerad 2011-10-30 23:16:57 i Vardag

Men ingen vanlig ring ska det vara! Jag har så länge jag minns velat ha en västerbottensring!
För de är så otroligt vackra :) Håller du inte med?
Pantbanken här i Umeå hade en, (till 1/3 av nypriset) men den var typ 3/4 storlek för stor, otur!

Ingen kan, stoppa mig när jag rullar fram..

Publicerad 2011-10-30 23:10:12 i Vardag

Efter gårdagens trerätters sittning så kände jag mig ungefär som en boll :) Det var alltså en finsittning på skogis med mängder av blivande jägmästare, och några till outsiders precis som jag. 140 pers tror jag att det var! Började kvällen med fix och fördrink hos Emma och fick hjälpa henne med håret, blev riktigt fint! Mitt hår hade jag turen att en kompis från lindy hopen fixade, blev mycket bra. Sedan for vi till skogis (alltså kårhuset) och tiden gick så otroligt fort. Rätt vare va så var klockan elva och sittningen förvandlades till nattklubb och massa fler kom på eftersläppet. Dans och röj tills klockan slog två! Då hade jag faktiskt gillat om de fått ha öppet längre, men inget göra åt!

Imorse var det ganska segt, mådde bra men blir ju ofta lite seg och sugen på vatten och salta popcorn dagen efter fest. När dagen kommit igång så for vi till stallet. Idag var dagen när Trisha skulle ridas på riktigt igen. Hon skötte sig otroligt bra! :) Banan va sliskig och hal så vi höll oss till trav, men blev några markbommar istället. Och sin brist på ögon till trots så hade hon full koll på både bommar och ben och travade perfekt över!! Inte illa vad hon kan klara med bara ett öga. Nog finns det en liten hopphäst i henne, dressyrstammen till trots. ;)

Sedan har jag inte gjort så mycket mer idag förutom att dansa några timmar ikväll, gick sådär. Hade inget riktigt tryck i dansen och det mesta blev halvt halvt liksom. Tråkigt men man är inte alltid på topp.. Får ladda om tills träningen på tisdag istället.

Tre resor till älsklingen är bokade nu <3
* Om lite drygt 2v
* Strax innan jul
* Över nyår

Publicerad 2011-10-26 22:01:16 i Vardag

Kärleken är övernaturlig på så vis att den trotsar naturlagarna:
Ju mer kärlek du slösar på andra, desto mer får du.

Buggträning

Publicerad 2011-10-25 19:52:39 i Vardag

Missade förra veckans träning, eller nja.. Jag sov förbi den för jag skulle jobba natt. Men idag så for jag dit! Pigg och glad och peppad!! Hujedamig vad kul det var. Idag så hade vi spinnträning. I enbart frisnurrar. Men det gick väldigt mycket bättre än jag vågade tro för mig. Vi började i lågt tempo, kanske 120bpm, och sen höjde de sakta lite i taget så man knappt märkte det men helt plötsligt så gick det fort. Högerspinn var inte så smidigt då, men gick ibland. Vänsterspinn var inga större problem, även om det inte kanske var det graciösaste inom dansimperiets fyra väggar :P

Som en liten överraskning var VK där och skulle skriva ett repotage. Vilket ingen visste. Det va en kameragubbe som gick och satte sig i mitten av dansgolvet under ena uppvärmningsövningen och bara började ta kort. Ingen reagerade, vi är ju så vana att bli fotade ;) Men sen frågade en kille vem han va och då kom det fram att de tydligen fått erbjudande att komma och skriva om träningen, av någon... Haha. Får väl se om jag råkade fastna på någon bild som kommer publiceras! :)

Dagens viktiga fråga..

Publicerad 2011-10-25 00:30:46 i Vardag

Mitt livs första besök hos en naprapat gick fint. Han tryckte och stretchade och min kropp knakade och böjde sig. Kände mig mjuk som en ål när jag gick därifrån! Ryggen var det inga problem med, den var rak. Men han frågade en gång "brukar det knäcka till sådär lätt?" när några kotor lossnade av att jag bara vände mig på ena sidan och vred axlarna mot britsen. Haha ja det gör ju det, men inte alla de där djupa som han fick tag i. Skönt fått veta ryggen är okej trots att det ibland känns som den "fastnar".
Behövde inte komma tillbaka, men jag var lite hård i musklerna så ett besök hos massör skulle inte skada. Då vet jag redan vart jag vill fara. Till min favorit - Ulla!

Skulle vara roligt att faktiskt gå en massagekurs någon gång, inte sådär så att jag blir en riktig massör. Utan bara så att jag kan ge friskvårdsmassage någon gång ibland. Det är ju roligt både att ge och att få! Nog för att jag för några år sedan var rätt duktig på att massera Skylord (förra hästen) och kan säkert få öva upp mina skills igen på Trish (Kom ihåg till Lisa: Leta reda på gamla massagepapperena från equiterapeuten). Men kunde vara roligt att faktiskt veta vad man håller på med när man masserar en människa med.

Dagens viktiga fråga:
Som "sticka ut-färg" i ett kök. Välja ljusgrön eller ljusrosa?

 

Nu är jag tillbaka!

Publicerad 2011-10-24 12:47:14 i Vardag

Efter att ha lyst med min frånvaro ända sedan min födelsedag (14 aug) så tänker jag INTE skriva världens längsta blogginlägg om allt som har hänt. Istället får ni en ganska kort och enkel berättelse om det "viktigaste" som hänt, med reservation för allt "viktigt" som jag nu glömmer att nämna.
* Jag har en otrolig pojkvän som är finast. Som tyvärr bor i en annan del av Sverige, men det löser vi så småningom! Träffades på Lundegårds dansvecka på Öland i somras, och sen igen när jag for ner till södern dagen efter min födelsedag, sen blev det som det blev!
* Jag bor sedan september öst på stan och trivs bra här.
* Jag har nyligt börjat tävlingsträna i bugg med Alex.
* Jag fick VG på höstens första tenta i Författningar inom läkemedelsområdet.
* Trisha har kommit hem från sommarbetet och det är dags att börja utbilda henne inom ridkonstens vackra värld. Eller ja, vi ska väl börja med att kunna trava och galoppera under ryttare igen.

På tal om Trisha så börjar jag tro att hon är såpass orädd och duktig delvis för att hon är enögd. Hon skyggar väldigt sällan från sin blinda sida, eftersom hon inte ser något läskigt. På sidan som hon ser på tror jag ögat är så fokuserat på att se allt det nödvändiga att det inte "har tid" att se massa läskiga saker i buskar och diken. Den dagen hon säljs kommer jag bli ledsen, har fastnat så mycket för henne!


Ska om några timmar iväg till en naprapat som ska klämma, känna, peta, dra, massera på min rygg. Har inte direkta problem med den men blir fundersam ibland om den är riktigt riktig :P Vi får dessutom räkna det som friskvård inom jobbet (mitt jobb är ett toppenjobb på alla sätt och vis! och min chef likaså!) så då är det ju bara att tuta och köra. Men nu måste jag läsa vidare i dagens kursbok - Hälsopsykologi.

Om

Min profilbild

Lisa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela