I startblocket till livet

Laserdome!

Publicerad 2009-04-28 10:19:41 i Vardag

Igår fyllde Jorunn 20 år!! Grattis! :D Började med tårta hos Johanna, sen for vi på Megazone och körde 2*20min laserdome. Det va helt sjukt roligt, visst kändes det väldigt osmidigt till en början men resultaten står för sig själva. Jag, Vicce och Jonas vann kriget ;) Sen lite energipåfyllning på subway innan jag körde hem igen. Visst såg jag fram emot att leka lite counter strike men inte trodde jag att det skulle va så grymt roligt ;P

 

Grattis storebror Lukas också som fyllde 22 igår! :)

Lördag

Publicerad 2009-04-25 09:24:20 i Vardag

Gomorron världen :) Idag blir en bra dag, det känner jag på mig! Ska med Stephanie på en pysselträff kl 10, alltid kul att pyssla. Och få inspiration av andra. Har bilder från studenten och balen nu, och ett helt gäng med bilder från Egypten som jag framkallat och tänkte scrappa sönder, haha! Senast ja öppnade pysselpåsen var nog efter House of Metal, ujujuj Opeth är så galet sköna. Men hursomhelst så kan jag inte sitta är och segskriva. För sen efter lunch typ så ska jag ut och rida med Erika (när hon burit bort en tall) och känner mig ruggigt peppad på det med. Haft snålt med inspiration nu på slutet, men jag hoppas verkligen att det ändrar sig nu när det snart bär av till Skellefteå! Bo i lastbil och hopptävla.. längtar! Är väldigt många från Vännäs som ska åka dit, tror vi kom upp över 15 st när vi satt och räknade efter. Haha, hela VRF invarderar ;D Blir kanske grillning ikväll, vore gött. Men vet inte, men behöver inte veta, någonting blir det iaf. Blev väldigt lugnt igår eftersom Carro hade träning imorse (sitter på hästryggen just precis nu). Såg Talang 2009, sen blev det Dude, where's my car? den filmen är ... näe kommer inte på något bra ord. Sevärd är den inte, fast ändå på något sätt. Haha, den har så låg humor att den nästan blir bra. Sen ringde Mange, han va inte nykter :P Håller tummarna att dom hade en helrolig kväll, smått avis, verkar finns så mkt att göra i Sundsvall. Eller så lurar han mig. Sundsvall är säkert inte mkt större än Vännäs, moahahahahhaha! Nej nu känner jag att det här blev oseriöst, men så kan he bli! Som Carro säger - Det värsta är att vara osäker. Så sant så sant!

Torsdag

Publicerad 2009-04-23 11:55:17 i Vardag

Igår så var Lorden helt ren i trav på asfalt. Eller är svårt att se när man springer brevid men vad jag kunde se så haltade han iaf inte. Men ska ta en promenad med honom idag också så kan jag nog rida lite försiktigt och känna efter imorron :) Är övertygad om att vrickningen kommer va bra då.

Innebandyn igår gick galet mkt bättre än i måndags! Helt sjukt mkt bättre! Haha, fast ont i knäna fick jag. Eller det va mjukare med knäskydden, men fick ordentliga skav bak i knävecken istället, sved som attan när jag duschade och smorde med hudkräm. Men lite sportskador får man leva med. Glad att Jocke drog me mig på innebandy den där kvällen i februari eller när de nu va. Annars hade jag varit en större soffpotatis än jag är. Eller nja.. Är nog inte så lat egentligen. Men jag hade missat hur kul det kan vara med en boll. Blev less på bollsporter när jag gick i mellanstadiet, har knappt rört en boll sedan dess, och nu gillar jag det :D

Varit hurtig och promenerat nu på förmiddagen, gick 45min längs älven. Riktigt härligt väder och änderna har kommit nu och simmar omkring. Tog kanske.. 10 min innan jag tog av mig jackan helt. Sen när jag kom tillbaka hem så tog jag fram årets första solstol och satte mig en halvtimme och halvsov i solhörnan. Kan inte bli mycket bättre än så!

:D

Publicerad 2009-04-22 11:13:11 i Vardag

Och nu har jag en anställning :D
Schemat börjar 4e maj.
Längtar så, det här kommer bli jättekul! :D

Onsdag

Publicerad 2009-04-22 09:21:18 i Vardag

Blev inte mkt till träning igår. När jag skrittade fram snubblade Lorden till och markerade höger fram efter det. Håller tummarna för att det bara är en liten vrickning. Så det är nog borta på torsdag hoppas jag! :) Maria kom förbi och kände om det satt ngt högre upp, men det gjorde det inte och hon tyckte han kändes fin i kroppen i övrigt också :)

Ska strax skriva jobbpapper, sen bär det av in till stan en sväng med Carro. Blir nog lunch på lämpligt ställe också!

Fattar inte riktigt... Men vem kan förstå allt?

Tisdag

Publicerad 2009-04-21 08:54:25 i Vardag

Ikväll blir det första hoppträningen ute :) Blir nog väldigt kallt... Men förhoppningsvis så lyckas jag hålla värmen någorlunda? Men bara det går bra så äre ju värt det! Haha. Nej nu ska jag iväg till stallet och packa och fixa inför ikväll! Jag är så duktig så! ;)

Nu har skinnjackan åkt fram på riktigt, för det är VÅR.

Äsch, hinner inte skriva mer, vill iväg nu! Hehu

Lördag

Publicerad 2009-04-18 14:59:02 i Vardag

+ Solen skiner
- Blåsigt
+ Bli bjuden mat på Lottas ikväll
+ Rida med Erika i Brån
- Lorden va tokig
+ Lorden va duktig
- Åt just ostkrokar
+ Snart va med Jorunn
+ Mange kommer upp imorron
+ Kvällen blir najs hursom

Onsdag

Publicerad 2009-04-15 21:11:24 i Vardag

Tokig dag. Sjukt härlig :) Jobbade bara 2,5h på förmiddagen. Sen spelade jag rockband hos Carro, sen åkte vi bil, sen åt vi middag (körv å brö) och sen slappade vi lite till. Sen öppnade vi Carros påskägg från hennes mormor, det va sjukt äckliga grisar däri (och några goda godisar). Sen tvättade hon och jag sov i tvättstugan. Sen har vi ätit ägg (mitt fick en skum form efter att jag tryckt fast det i äggkoppen, haha, sen gick det sönder...). Sen har vi suttit och syncat våra mobiler för att få surroundmusik. Vi aeger! Hahaha

Snart börjar jag jobba.. Från och med 22 ikväll har jag 4h ledigt tills kl 15 på fredag. Hur lyckas jag?!

Annandag påsk

Publicerad 2009-04-13 16:32:24 i Vardag

Jättehärligt vårväder idag och Lorden var grymt duktig!
När han väl får en uppgift och lite press, då gör han det galant!


Kom att tänka på Andy idag. Lillen på 172cm ^_^ Vad var jag på den tiden... 165?
Tur att han va en riktig gentlehäst. Även om han va en smått klumpig sådan!

Soliga söndag

Publicerad 2009-04-12 14:56:57 i Vardag

Ännu en solig dag som jag mestadels spenderat i stallet. Och ska tillbaka dit efter middagen och skritta ut med Erika :) Sen bär det iväg till Brån och badtunna ikväll! Dax att gräva fram bikinin!

Idag så åker mor och far iväg till Italien. Och lillebror min åker till fjälls (?) och kör skoter ett tag. Ska bli underbart skönt att få bo själv några dagar. Sen kommer bror tillbaka och min morbror och hans fru kommer upp och hälsar på, ska bli jättekul att träffa dom igen. Va nog några år.. Sen hoppträning imorgon fm! Är jättetaggad!

Långhelg :D

Publicerad 2009-04-11 20:33:33 i Vardag

Kom just att tänka på att jag har... långhelg! :D Glömde för ett tag bort att det är annandag påsk på måndag, alltså inge jobb för mig! Skönt att kunna vila upp sig helt! :)

Glad påsk!

Publicerad 2009-04-11 19:05:57 i Vardag

Idag har varit en riktigt härlig dag! Vaknade väldigt tidigt eftersom jag va nervös för hopptävlingen. Eller jag skulle ju bara tävla 80cm men det är ju inte hindrena som är problemet, det är jag som är fel, måste skärpa mig, vi kan ju egentligen! :) Första rundan gick inge bra, det va ingen energi i oss och jag vart less. Vet inte riktigt va jag ska göra när det blir ett sånt där döläge. Men sen efteråt mellan rundorna så fick jag till det och han kändes jättehärlig! Gick att forma precis som jag ville, typ som smör ^^ Men sen i ridhuset blev det lite sämre, fast fortf bra mkt bättre än första svängen! :) Är galet less på ridhuset nu, jag vill ha utesäsong! och uteträningar! utan lera!

Men sol har det då varit så det räcker och blir över idag! Nej förresten, inte så det blir över.. Solsken är ett efterlängtat fenomen såhär i april. Inte minst av MIG! Stod länge med Lorden i hagen och bara njöt. Sjukt härligt :)

Onsdag

Publicerad 2009-04-08 17:19:18 i Vardag

Jag lever i solsken, även om det är mulet ute :) Snart är min axel helt läkt! (för er som inte vet så blev jag mos mot marken på hoppträningen förra tisdagen) Och idag var min första dag med Lord efter det. Han va jättefin och rolig att rida! Det mesta gick bra faktiskt, men det va svårt att sadla, spänna sadelgjord och lägga på täcke. Men det tar nog bara några dagar innan de går finfint det med. Jobbet gick bra och ikväll ska jag nog till Carro. Är inte läkt nog för att kunna spela innebandy/va målis. Har fått mina jobbtider för påsklovet och de såg bra ut tkr jag, sen kommer jag få typ heltid efter påsk också. Gött!

Löshoppning 5/4

Publicerad 2009-04-05 21:09:23 i Vardag

Fotade lite på löshoppning nu ikväll. Söta och snygga 3åringar som övade sig inför testet. Någon för första gången och några var mer erfarna. Inomhusbilder brukar ju inte bli så värst bra - inte heller dessa. Men lägger ut några ändå :)










Fredag

Publicerad 2009-04-03 12:01:48 i Vardag

Middag i stan och bio med grrlsen ikväll ;) Får se om Slumdog millionaire är värd sina 8 oscars?! Men den verkar då bra så vi blir nog inte besvikna.

A Mumbai teen who grew up in the slums, becomes a contestant on the Indian version of "Who Wants To Be A Millionaire?" He is arrested under suspicion of cheating, and while being interrogated, events from his life history are shown which explain why he knows the answers.

Godissugen!

.

Publicerad 2009-04-02 23:05:12 i Vardag

How can I be lost when I don't know where to go?

att livet aldrig kan va enkelt...

Ajajajajajaj

Publicerad 2009-04-01 09:41:38 i Vardag

Blir ingen innebandy ikväll. Kan inte lyfta armen.. Inget brutet iaf, men en blödning i axeln. Och lite andra småskador. Asså.. jag måste ändå haft tur! Axeln kommer bli bra på 1-3 veckor trodde läkaren, och alla småskador innan det. :) Sjukt va näsblod det kom, men näsan ser nästan normal ut idag.

Summa summarum:
Man ska inte dyka i marken under en hoppträning, det gör ont. Men säkerhetsväst är grymt bra att ha om det skulle ske i alla fall. Alternativt hamna aldrig i obalans efter ett hinder.

Om

Min profilbild

Lisa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela