I startblocket till livet

Nu checkar vi ut

Publicerad 2013-03-31 04:30:13 i

Klockan gick väldigt fort mellan 02 och 03. Men vi har haft en riktigt trevlig förfest, utekväll och efterfest! Men nu är det godnatt :)

Kort visit i Gävle

Publicerad 2013-03-24 12:31:48 i

I helgen har Parkenmaran gått av stapeln. 3 danskvällar med non-stop dans och dubbla dansgolv. Jag var bara ner och dansade lördagkvällen (upp menar jag såklart, har fortfarande inte koordinerat mitt nya boende) men det var såååå värt även för bara en kväll! 19-01 höll det på, med några extranummer på slutet. Lisa dansade 19-00, sen fick jag ett anfall magkatarr (må illa, ont i magen) men hade lix kramp i båda låren så jag vilade rätt mycket sista timmen för att orka med alla sista foxarna och någon bugg till.
Hann faktiskt dansa med nästan alla mina favoriter som var där! + flera nya godingar. En helt underbar danskväll med folk överallt och bara glada miner.

Tåget rullar nu mot Uppsala, Arlanda, Stockholm. Sen byte mot Skövde. Jag mår ofta lite illa av tåg, speciellt när magen får mig att må illa allmännt. Men idag får jag åtmindstone åka framlänges! Då blir det betydligt bättre :)

ÄLSKA DANS!

Mera perenner!

Publicerad 2013-03-18 14:16:51 i

Ett frö Röd solhatt


och ett litet frö Lavendel


nu händer det saker fort här!!

Godmorgon Måndag

Publicerad 2013-03-18 08:05:47 i Vardag

Idag är jag ledig ännu en dag, två i rad är inte dåligt! Och det är en del planerat för denna soliga marsdag. Men först tänkte jag berätta om i fredags, för det är nämligen så att de vi hade bjudit ut på middag bara hade barnvakt i fredags. Så det blev snabbt bokat ett bord för 4 på Riviera, enligt mig Skövdes bästa restaurang (som har ätit på 2st av ...?), och strax innan kl åtta hämtade vi upp våra gäster. Den ursprungliga planen var att gå på bio efter middagen men jag insåg snabbt att det inte skulle gå när vi hade bord från kl åtta  och förmodligen inte ens skulle vara i tid..
 
Sagt och gjort så var vi där ungefär 20.20, och en stund senare hade vi fått beställa in all supergod mat. Förra gången åt jag Oxfilémedaljonger med kantarellsås, så denna gång tog jag Gövkalvfilé med kantareller (gissa vilken svamp som är min favorit, rätt svar ger 1 poäng!). Den var riktigt mör och saftig, men tror nog att jag nästa gång kommer beställa medaljongerna igen, de hade "renare" kött. Och för den som inte har ätit ihop med mig kan jag förklara att det betyder inget vitt/lent/segt fett i köttet. Dock var det en så stor portion att jag kunde lämna det fettigaste och ändå bli mättare än vad som är behagligt. Riktigt trevligt hade vi med lite vin och all god mat.
 
Efterrätten tog vi hemma hos oss, jag hade köpt massor av godis och snacks, men lösviktsgodiset var populärast. + kaffe. + cola. Haha vi hade så vi klarade oss med marginal! Jag kan dock råda dig att inte se filmen Lincoln när du redan är småtrött. För då somnar man. För det är inte alls något spännande inbördeskrig och slaveridiskussioner utan man får endast se presidenten som åker runt, pratar långsamt, och vill ha röster på sitt lagförslag. Efter 40 minuter så gav vi upp. Tips till nästa gång är att spela ett spel istället, mycket trevligare på alla sätt och vis!
 
Nu till dagens planer:
- Se de sista föreläsningarna
- Ta en mila-promenad med Charlotte
- Skriva sista kortfrågeexamen för denna kurs
- Dammtorka, dammsuga och våttorka huset.
- Ev tvätta en maskin
- Läsa bra bok

Det gror smultron

Publicerad 2013-03-17 18:25:37 i

Se så fint de små fröna har kommit upp! Och den undre bilden visar två frön praktbetonika som också kommit upp redan :)





Fredagsfika

Publicerad 2013-03-15 11:20:23 i

Som alltid på jobbet när man har världens bästa jobb ;) Jag slutar dessutom tidigt, 17.30! Så ikväll blir det storlagning av mat. Gryta tar tid vet ni nog.

Har bjudit ut några grannar imorgon kväll, håller tummarna de hittar barnvakt för i så fall blir det middag ute och bio :)

Btw har 2 smultronfrön grott nu, synliga små gröna skott! :D

Måndagkväll

Publicerad 2013-03-11 22:46:00 i Vardag

Sitter med en sovande sambo brevid mig i soffan. Han va helt slut ikväll, så han förtjänar väl att sova antar jag :)
Själv har jag sett först Dicte och sedan Farmen på tv4play, spännande nu när det är finalvecka! För den som undrar så hejar jag på Jannike, för att hon är från Holmsund och verkar otroligt bra på det mesta hon tar sig för.
 
Idag var jag tillbaka på jobbet igen, efter att ha varit sjuk hela förra veckan så kändes det lite ovant. Och fick då reda på att det är mååånga till som varit (förra veckan) och är sjuka nu. Så det va tur jag ändå piggade på mig i helgen! Men det har varit en bra dag.
 
Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig och läsa min bok tills jag somnar.
Godnatt Sverige.

Soligt men svinkallt idag

Publicerad 2013-03-10 23:21:53 i

Skjutsade föräldrarna till tåget ikväll, nu är de på väg hem igen. Riktigt roligt att de kom och hälsade på i helgen! Och jag är på ett sätt glad att jag blev sjuk i måndags, för nu hann jag bli hyffsat frisk tills de kom i fredags. Men jag kunde inte direkt kalla mig pigg... Energin kom i lördags, för då kunde jag äta första riktiga måltiderna. (varit magsjuk med feber och magkramper) Vi har haft riktigt trevliga dagar! Saknar dom faktiskt nu när de har åkt. Puss till mina älskade föräldrar <3



Rosen lever än

Publicerad 2013-03-05 08:33:37 i

Dock har jag plockat bort en handfull med torra döda löv och kvistar. Men de kvarvarande ser lite piggare ut efter två dagars solsken + vatten!



Lite vårinspiration

Publicerad 2013-03-03 16:25:47 i

For förbi handelsträdgården och köpte sticklingar, Mary heter dom och ska ge stora vita klasar av blommor!

Sen blev jag sugen på att fixa i rabatterna så jag har beställt hem 6 sorters frön. Ni får se när de hamnat i jord hur det ser ut ;)




Köpte en skamfilad ros billigt också, får väl se om den tar sig, eller dör...

Om

Min profilbild

Lisa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela