I startblocket till livet

House of Metal!!

Publicerad 2009-02-28 17:59:35 i Vardag

En smått hektisk dag, fast jag har inte känns mig stressad eller så alls :) Vaknade vid nio och åkte till stallet ganska snabbt, en härlig ridtur senare for jag hem. Sen dusch och sen kom erika och hämtade upp mig :) Vi får in till stan, shoppade inte för så mkt pengar som jag hade fruktat (fyndade smycken som jag vet inte vad! :D ) och sen nu är vi hos seb. Här fixade jag iordning mig för ikväll och taggar om 6h! Opeth!!

Vad gör man när man inte har något att göra?

Publicerad 2009-02-26 09:31:29 i Vardag

Behöver akuta tips på vad jag kan hitta på..! Börjar inte jobba förrän 13.30 och det är inte jag som har Lorden idag. Vad kan man då göra? (Skriv inte städa rummet, det är redan gjort :P)

Problemet löst för tillfället! Ska ut och skritta Mindan :D

(Fortf stel av träningsvärk och ikväll är det mer innebandy, men det får gå!)

Aaj!

Publicerad 2009-02-25 12:35:30 i Vardag

Idag är inte träningsvärken nådig ^^ Hela benen och rumpan, och halva ryggen? Eller om det är en sträckning :P Men jag trodde inte annat heller efter 1½h innebandy med otränad kropp. Jisses så kul det va! :D Och ska få fortsätta använda lillebrors gamla klubba då han lix har en annan han spelar med så jag slipper köpa en. Puh, men på tal om köpa så kommer lönen snart!

Har varit i stallet nu på fm, galet fint väder ute! Och varmt och skönt :) Red till Spöland och tog enkronas tillbaka mot vby. Men tro min otur när jag möter inte mindre än tre (3!) älgar. En fullvuxen hona med två lite mindre, som ändå såg större ut än Lorden allihop :P Han blev sär och det gick inte någonting... Så efter typ 10 min så hoppade jag av och fick leda honom resten av vägen hem.. I djupsnö... Med min träningsvärk... Där försvann det goda humöret, han som varit så duktig hela vägen dittills. Det är säkert bara för att jag sa igår på innebandyn att det är mkt mer älg än man tror i det området (på tal om han som va ruggigt nära en i lördags med sin bil). Men nu när jag hunnit vila upp mig lite igen så är humöret tillbaka :) Strax jobbet!

Sommarsmoothie

Publicerad 2009-02-23 09:58:00 i

Mycket jordgubbar
Lite blåbär
1/5 banan
1dl vaniljyoghurt
1/2dl mjölk



Väldigt söt och god smak. Mycket sommarkänsla! Fick blanda i lite mjölk för att få den tunnare - jordgubbarna och blåbären va halvfrysta. Den här lär jag göra många gånger! :)

Full rulle!

Publicerad 2009-02-22 13:08:39 i Vardag

Idag är en sån där dag när man knappt hinner sätta sig ner. Men det är skönt att hålla igång! Equiterapeuten kom vid nio och lasrade Lorden, han va jätteduktig :) Sen tog jag ner spån och gjorde massa onödiga och nödvändiga saker.. Va kanske hemma vid tolv och har lagat lunch. Nu väntar jag på att Camilla och Joakim ska ringa och hämta mig så ska jag hjälpa dom att bära flyttkartonger. Sen ska jag ta en promenad med Jorunn, Diwa och Lorden innan middagen och efter middagen är det årsmöte och medlemsmöte för VRF. Sen kommer jag somna gott!

Grön smoothie

Publicerad 2009-02-20 13:46:03 i

1 kiwi
½ banan
2cm gurka
1,5dl vaniljyoghurt



En mycket god smoothie! Men den smakade nästan lite för mycket gurka trots den lilla mängden. Ska prova en ny variant av samma nästa gång jag blir sugen på en :) Men nu är jag fit for stallet ;D

Tropisk smoothie

Publicerad 2009-02-19 20:08:03 i

Mango
Papaya
Ananas
1,5dl apelsinjuice



Rätt tjock i konsistensen men det gillas. Riktigt uppfriskande och god smak! Jag tänker på varma sommardagar, eller mer specifikt... på resan till Egypten!

Torsdag

Publicerad 2009-02-19 16:54:25 i Vardag

Idag har jag en sån där dag när jag längtar efter en lägenhet. Någonting eget, jag har så mkt idéer vad jag vill göra. Hur jag vill bo och vad jag vill plugga till, jobba med, resa till. Men det går som trögt :P Men jag vill inte lämna allt jag har nu heller. Allt har för och nackdelar, allt är en gråskala. Det gäller att rensa ut det som är fantasier från det man faktiskt vill. Lättare sagt än gjort. Haha, nu blev det väldigt flummigt det här. Men Lorden är nyskodd och allt är goodie.

Jorunn, promenad ikväll as usual?

Önskelista II

Publicerad 2009-02-16 17:28:07 i Vardag

Har hittat den perfekta mobilen för mig. Och jag behöver en ny.. eller jag vill iaf ha en ny. En med en bra kamera - ska va lika bra som en enklare digitalakamera, så jag kan knäppa bilder när ögonblicken dyker upp :)

  • Sony Ericsson C905
  • En karl som kan värma mig när jag fryser

...

Publicerad 2009-02-14 19:21:49 i Vardag

Då blev man en festis ikväll då! :) Men har man ingen kille som ids träffa en så får man roa sig med tjejerna. Förstår inte riktigt hur aldrig kan vara bättre än ibland men så kanske det är. Är hos Carro nu, vi har druckit "fattigskumpa" och firat vår vänskap. Sen har vi chaffis till/från den stoora staden så det blir ngt där också, även om man inte vet nu vad. Men ngn krog blir det så småningom :) Åsså pirres innan det.

Fredag den trettonde

Publicerad 2009-02-13 10:58:04 i Vardag

Förstår inte riktigt detta hyper över fredag den 13e. Men håller väl ändå tummarna för att min dag inte ska vara olycksdrabbad. Svårt att vara helt oberörd när man ständigt påminns om hur läskig idag är :P Men jag tror att det kan bli en bra dag ändå, haha. Slutar iaf tre och tänkte fara ut på en joggingtur för att rensa huvudet lite, det är lätt den bästa metoden! Men kom på att min ipod har slut på batteri :( Blä nu blev jag opeppad, men nog måste jag väl kunna springa utan musik också?! Jag hoppas då på det! Har inte bestämt ngt om ikväll än, men möjligheter finns. Men det skulle kanske vara skönt att stanna hemma och somna vid elva. Eller att jag vars jag än är åker hem tidigt och lägger mig vid elva. Bara för att det är helg så MÅSTE man ju inte va uppe till två tre, så det så! Hursom så blir det bra :)

Wonderful day

Publicerad 2009-02-11 12:40:05 i Vardag

Solen skiner och jag har varit ledig nu hela förmiddagen. Småtrist att det var -25... Så jag tog en långpromenad med Lorden bara, men höll på att frysa ihjäl ändå. Men nu är det varmare ute, kanske -15 :) Ska gå till jobbet på en stund. Vi ska fira alla hjärtans dag idag, äta rulltårtorna som jag bakade igår. Och jag vet att det inte är förrän på lördag men det är idag som det är flest barn som har möjlighet att vara med, så då blir det idag istället för oss! ;D Lär förmodligen inte bli så mkt på lördag för mig ändå.. Men ska läsa ngn bra bok först innan jag pallrar mig iväg, kanske den jag fick i julklapp. Eller öva mer på hard på gh3. Ja carro, nästa gång ska det fajtas ;D haha!

Ledig idag :D

Publicerad 2009-02-09 16:30:56 i Vardag

Och har det jättebra! Började med att sätta några fler 100% på guitarhero3, haha, ja, jag borde gå över till hard nu! Sen körde jag till stallet och fifflade runt ett tag innan jag va fördig för att hämta in Lorden. Han va som en kung idag, snacka om stolt pålle :P Red enkronas-spöland och han va superfin. Det va inte direkt bästa underlaget, smått tungt med all pudersnö, men helt sjukt vackert ute. Solen sken och det var INGEN som hade gått/ridit enkronas innan mig :) Det gör mig alltid glad att rida när Lorden är pigg och lydig. Mkt roligare att komma tillbaka helt slut i hela kroppen än att komma tillbaka och känna att jag kunde ha ridit bättre.

 

Efter nio (eller när hon nu slutar?) någon gång blir det långpromenad med Jorunn :) Det är kvällens höjdpunkt!

Söndag

Publicerad 2009-02-08 17:47:15 i Vardag

Och det snöar fortfarande.. Ända sen i torsdags! Helt sjukt vad mkt snö det kommit. Har skottat mängder! Men hoppas på att det blir uppehåll imorgon iaf när jag ska ut och rida igen. Va inge vidare mysigt idag, bara kallt och blött. Men Lord va duktig ändå :)

Vaknade inte förrän halv tio idag, och fick lagom fem minuter senare ett sms från Erika, hon hade glömt sina ridstövlar i stallet. Så jag fixade ihop varm choklad och mackor och åkte till stan och lämnade över dom. Stannade och kollade då såklart, gick bra för Vännäs. Erika kom 5a i 110cm, grattis :D Sen åkte jag hem igen till stallet och nu är jag hemma hemma. Ikväll ska jag göra ingenting, eller kanske måste jag skotta lite mer... suck.. men annars inget speciellt på gång :)

Jag fattar inte vad
som är problemet...

Redan torsdag!

Publicerad 2009-02-05 21:51:46 i Vardag

Den här veckan går helt sjukt fort. Snart är det helg igen! Men har hunnit med mycket, utom att städa mitt rum. Men har hunnit få, ha och nästan läka ut en rejäl förkylning, det måste räknas som något! :P Hade US möte nu ikväll och sa då att jag inte har tid att vara med nästa år, och kan jag inte göra mitt bästa så ids jag inte vara med alls... Ska ta tag i uppstallningsgruppen istället som jag fått "ansvar" över. Häftigt att de litar på mig med att vara det även om det inte är direkt stort :P Har redan skrivit en checklista som jag tror den kanske ska se ut och bett en från klubben om hjälp med att "rätta" den. Det blir nog jättebra! Men ska sova... nu!

Måndag 2/2 -09

Publicerad 2009-02-02 22:02:29 i Vardag

En rejäl sovmorgon idag. Eller snarare sovförmiddag, haha. Fast inte blev jag piggare av det :P Men jobbet gick riktigt bra! Såg att det är palt till lunch imorgon så gick och hoppades på att få förmiddagsjobb imorgon, och se på tusan, det fick jag! ;D Va ute 45 min och red nu i -15, det var kallt kan jag lova. Tappade känseln i mina lår och rumpan, det va en skum känsla, haha. Kommer upp mer på Lordens blogg om en stund :) Annars har jag inte gjort så mkt idag... Satt en till låt på GH3 medium på 100% ;) Boorde flytta till hard nu, men det är så svårt... Gillar att va bäst på medium istället :P

Jorunn

Publicerad 2009-02-01 11:02:04 i

Det är otroligt hur bra vänner man kan vara när man ändå är så olika. Det var hon jag hängde med varje dag i högstadiet. Det var hon som fick veta allt stort först. Det är henne jag kan prata med om precis rubbet utan att någonsin bli dömd. Det är våra promenader som är obligatoriskt återkommande, och någonting jag aldrig vill missa. Det var vi som åt på frasses sista sommarlovsdagen innan gymnasiet. Det var vi som inte hörde typ någonting från varann på två år men som ändå var lika bra vänner efteråt. Det var hon som var med när jag fick ett il, åkte till en piercingstudio och tog två hål i helix (uppe på örat), hon tog hål i näsan samtidigt. Det är hon som tröstar mig när jag är nere. Det är hon som glädjer sig när jag är glad. Vi är väldigt olika, vi är ute efter olika liv, men vi passar så bra ihop ändå. Med henne kan jag verkligen bjuda på mig själv, för hon vet redan om alla mina sidor. Tillsammans har vi alltid roligt. Vi kommer aldrig att tappa bort varandra, det vet jag.

Om

Min profilbild

Lisa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela