I startblocket till livet

Försenat nattåg

Publicerad 2013-08-28 00:15:01 i Vardag

Står på perrongen i Umeå och väntar på tåget. 00.28 står det nu så jag hoppas på det! Trött som en torr pelargon i solen.. Men nu är det ju perketa tillfället att hinna skriva om min weekend i Umeå! Jag kom hit strax före 07 i söndags, då började dagen med frukost ihop med föräldrarna och sedan sov jag två timmar. Hade en trevlig kanadensare i kupén så blev mer prat än sömn. Efter det var jag dock pigg och tog en promenad längs älven och in genom centrala Umeå och älven tillbaka. Vackert är ett ord som passar bra!




Sedan for vi till sommarstugan och jag och far min paddlade kajak ut till havet. Lite sola och bastu och bad på det, sen var dagen slut.




Kvällen höll till hos Emil och Emma med Robin också och det blev mat, prat och härliga timmar som tyvärr försvann för fort! Måndag fm slappade jag i stugan, sedan åkte jag till Vännäs och hälsade på mitt gamla jobb och sedan bror + fru + barn. Lillkillen är så hiiiimla söt och vet hur man charmar folk! Middag med familjen och min andra bror :) Idag tisdag har jag läst ut bok nr 2, spatserat på stan (handlat litegrann), och haft middagspicknick med Jorunn. Riktig mysdag! Och nu står jag här på en dimmig perrong... Det är åtmindstone inte kallt!



Fint med ridsport på tv!

Publicerad 2013-08-21 22:48:20 i Vardag

Men det är då det är som jobbigast i hjärtat... Jag saknar Andy och Skylord, de hänger på väggen i sina ramar men jag önskar att jag bara kunde gå ut och klappa dom.. Så lär det aldrig bli, men jag kan istället drömma om framtida Lisas häst. En smäcker allroundhäst av mindre modell. Orädd ute och säker på sig själv, pigg, hoppglad, fint steg. Orädd för traktorer och kor ;) Om något år kanske...

Sioo på altanen

Publicerad 2013-08-16 10:46:50 i Vardag

Den målades igår med sioo och har fortfarande en ful gul färg, får se hur det ser ut om några veckor! :-)



Närbilder från nyss!

Publicerad 2013-08-07 20:34:32 i Vardag

Stockrosen har äntligen slagit ut! Bevisligen är minst 2 stänglar röda blommor med gul mitt. I like it!



De nya rosorna jag och mamma köpte för någon månad sen har på bara någon vecka skjutit nya sidoskott, nästan så man kan se dom växa med blotta ögat! Det va tydligen rätt beslut att kapa av de överblommade rosorna.






+ mina ståtliga gladioulus, en fröjd för ögat!


Ledig!

Publicerad 2013-08-05 21:25:13 i Vardag

När man står stilla ensam i en korsning, det lyser grönt och man inte vet vad man väntar på... Då är det skönt att man är på väg hem från jobbet och inte till. När sambon klurar ihop god kvällsmat så blir man än gladare!

Om

Min profilbild

Lisa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela