I startblocket till livet

Danshelg <3

Publicerad 2012-02-12 23:38:21 i Ego

I fredags spelade Shake på Ersboda och ikväll var jag på årets första söndagsdans (för mig)! Jag vill fortfarande ha mera :) Tur att det är kurs på tisdag, då hoppas jag att min ledarvän är frisk så kanske vi kan dansa lite innan eller efter kursen vi håller. Man kan helt enkelt inte få för mycket dans!

Mys framför min tv

Publicerad 2012-02-08 21:33:26 i Vardag

Har en riktig tvkväll nu. Såg säsongsstarten (?) av Tunnelbanan. Känner bara att jag inte vill bo i Stockholm när jag ser liknande program. Jag ser mig själv som en person som kan passa in i städer, men bor hellre utanför. Vill ha det lugnt och skönt hemma utan massor som stör, men ändå hyffsat nära om man vill ut en kväll! :)
          Sen började såklart Fuskbyggarna! Ett av mina favoritprogram måste jag erkänna. Tycker så otroligt synd om de familjer som är med, för jag förstår dem. Det är inte lätt att veta om en entreprenör är duktig, och om han dessutom ljuger och påstår att han har alla försäkringar och papper som krävs - vad ska man göra? Usch för alla oärliga! Det blir varmare i hjärtat mitt när de får hjälp av Timell och gänget i alla fall.
          Jag är glad att Christian kan bygga rätt. Så vi lär inte bli lurade, iaf inte han! :P


För att backa lite i tiden så var jag hos Chris hela förra veckan, det va som vanligt riktigt skönt att träffa honom. Jag fick rätt så mycket gjort på C-uppsatsen och hann även med ett besök på IKEA i Jönköping. Inte illa alltså! Vi köpte den här bokhyllan att ha nedanför trappan i stora hallen. Den är väldigt snygg, inte sant?! Kommer bli perfekt där i hörnet :)

Chris hade fullt upp under veckan, för hans föräldrar renoverar köket. Har fått se ritningar och bilder redan för länge sedan på hur det kommer bli, men ska ändå bli roligt att se det färdiga resultatet! Lär bli topp!
          Åkte sen nattåget norröver under fredagsnatten för att hinna till Dansmaran i Örnsköldsvik! Åtmindstone var jag tvungen att dansa på lördagsnatten. Det var helt underbart roliga 8 timmar + trevliga timmar innan med 30års-middag + goa timmar efter i bubbelbad och bastu. Jag hade mängder av bra danser, det är snarare så att jag har svårt att komma ihåg någon dans som jag inte tyckte va rolig. Måste helt enkelt betyda ett bra betyg för Öviksmaran :D

 

Om

Min profilbild

Lisa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela