I startblocket till livet

Undanflykter

Publicerad 2012-06-07 10:49:07 i Vardag

Ja det är vad jag börjar detta inlägg med. 10 veckor har gått och jag har inte skrivit ett ord, aldrig ens varit inne på min blogg faktiskt. MEN, jag säger bara MEN, det finns en anledning och den är faktiskt hyffsat okej. Det är så att det är fiber ingrävt i huset men det har inte kommit igång än och tiden dras ut på. Så vi har helt enkelt inget internet!
Fast jag vet inte hur mycket det hade stått ändå, eftersom det alltid är fullt upp med saker att göra. Eller fint väder så att jag har legat ute med en bok :) Läste sent omsider ut Simon och ekarna, den va seeeeg men nu är det gjort. Började på Inte någon snäll flicka för några dagar sedan och har redan läst mer än hälften. Får läsa andra böcker här i Umeå så att den räcker hela tågresan hem till Tiarp.

Hursomhelst så är jag i UMEÅ nu! Imorgon har vi en samling efter praktiken och det känns så underbart att vara godkänd! Kommer sakna min praktikplats och alla goa medarbetare. Men längtar nå grymt efter att få börja på mitt riktiga jobb, som jag fick för flera veckor sedan som bara väntat på en examen!
Idag är en klämdag här i Umeå, så jag ska gå iväg till centrum och kolla runt lite i butikerna ifall jag faller för något särskilt. Men mest av allt ska jag äta hamburgare på Max! Vi har ingen våg i Tiarp, och Christian vill inte heller ha någon, men här ser jag att jag har ramlat ner under 60kg. Förmodligen för att jag knappt sitter stilla längre. Vilket inte är så stor skillnad, men inget jag strävar efter så då ska jag fylla på med ett Friscomål! ;)

IMORGON ÄR DET EXAMENSDAG!


Om

Min profilbild

Lisa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela