I startblocket till livet

Små-Ö-land

Publicerad 2011-06-28 14:19:53 i Små-Ö-land -11

Tyckte att sommarens resa skulle få en egen kategori även om det inte riktigt är Japan jag ska till den här gången. Så den får helt enkelt heta Små-Ö-land, för det är dit jag ska!

Nu har jag semester!

Publicerad 2011-06-28 14:15:51 i Vardag

Jobbade 60h förra veckan men det gick förvånandsvärt enkelt och jag visste ju att jag skulle få semester efter helgen! Så nu har jag haft en ledig dag redan, den gick åt till tvättning och planering för sommarens sydresa. Nu sitter jag i storstugan och har i princip packat klart, känner mig ytterst duktig som rymms i en 50l ryggsäck och en axelväska. Tyvärr/Roligt nog så kommer jag troligen vandra runt lite i klädaffärer i Oskarshamn, men det rymms nog hem ändå! Får väl lämna handduken om det skulle bli omöjligt ;)

Alla biljetter utskrivna och tåget ska nog vara i tid verkar det som!
Några dagar i Baggetorpskvarn blir det, vilket också känns toppen.
Och sen Öland och min första dansvecka :)
(jag har kommit ihåg packa ner bra dansskor)
Nu har jag svårt att sitta still så nu måste jag gå.

T & D på bete

Publicerad 2011-06-09 21:09:57 i Vardag

Idag har jag fyndat massa kläder på Carlings + solat. Sen såg jag att jag fått VG på naturläkemedelskursen (KABAM där blev kläderna berättigade!) och ikväll när den värsta värmen försvunnit så klippte jag gräsmattan här ute i stugan. Riktigt fint och inte direkt jobbigt egentligen när man har en bra gräsklippare som går av sig själv, bara att styra och traska efter :)

Igår var också en riktigt härlig dag med fina hästar och sedan massor av beachvolley med roliga jägmästare. Hem och uppfräschning innan vi cyklade till Båten för några kalla. Tänkte visa några bilder jag tog på fina T med lilla D, sommarhärligt! Men som vanligt bara mobilen med mig och ingen riktig kamera.





Om

Min profilbild

Lisa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela