I startblocket till livet

Bild! Vår nya gå-in-i-garderob

Publicerad 2013-01-31 20:45:11 i



Den jag nämner i ett tidigare inlägg. Och glömde bifoga i inlägget jag publicerade nyss. Sjukt nöjd! Fast det ska in ett riktigt golv någon gång också.

En lång dag i Göteborg

Publicerad 2013-01-31 20:36:55 i

Efter denna Medarbetarträff är jag riktigt taggad på det nya året i jobbet! Somliga föreläsare är ju bättre än andra, men på det hela har det ändå varit en bra dag. Roligt att få veta årets nykomlingar i sortimentet. Sedan gick jag och 2 till på stan och efter några timmar mötte jag upp en apotekare som gjorde praktik samtidigt som mig på en kopp te innan mitt tåg rullade hemåt. Alldeles för länge sedan vi sågs sist! Och bättre kort än inget :)
Det enda jag köpte var två "farfarströjor" i lite olika modell från H&M, min favorit av tröja, så nu lovar jag inför er, mina besökare, att jag ska slänga den urtvättade numera helt oelastiska farfarströja som varit min följeslagare i säkert 4-5 år!

Tidens Hjul

Publicerad 2013-01-28 16:42:51 i

Läste den serien när jag va yngre, och nu har ju sista boken släppts! Fint tänkte jag och började samla på mig hela serien, inte kommer jag ihåg vad jag läste i de första böckerna som kom -92. Hittills har jag läst 3/4 av 3e boken - Valeres horn. Riktigt bra för att slappna av och glömma vardagen. Om man tål fantasy dvs... ;)

Scotts i Skara

Publicerad 2013-01-26 11:51:10 i Vardag

Igår var det dans igen! Denna gång i Skara, som överraskade med ett riktigt bra dansgolv. Fick byta till mina otejpade skor och då blev det perfekt. Dock var det inte så jättemånga där som jag kände igen, egentligen bara dom vi åkte dit med, och någon enstaka till. Men kvällen bjöd på många roliga, bra buggar och mysiga foxar. Dock dansade jag knappt med någon ny, bara en kille som vi åkte dit med, men vad gör det när de man dansar med gör det så bra?!

Idag har jag burit in hyllsystemet vi köpt (från Elfa), det ska äntligen komma upp hyllor och utdragsbackar i garderoben. Och byxhängare, blir toppenbra att kunna se alla byxor och jeans. Jag var riktigt nöjd med backstapeln jag köpte tidigare så tror nog jag blir det med det här också, håller förhoppningsvis i 50 år utan att ens se slitet ut också :)

Klädkammarinredning från Elfa

2h motion

Publicerad 2013-01-22 12:09:46 i Vardag

En promenad till stallet, sysslorna där och en promenad hem igen tar nästan 2h. Kunde höra ljuden av Chris och motorsågen ifrån skogen, han tycker det är roligt att ta hand om sin skog. Och jag är glad när han är glad! Nu är kroppen nöjd med lite mellanmål innan jag fixar lunchen. Kinderna är dessutom fräscht rosiga :) Toppendag!

Konstiga drömmar

Publicerad 2013-01-09 09:29:23 i Vardag

Inatt drömde jag en (vad jag kommer ihåg) ny dröm. Den var en blandning av hunger games och någon slags jorden-har-gått-under-film. Men jag överlevde och hängde med några andra ungdommar som också hade gjort dert. Riktigt trevligt på ett sätt ;) Mindre trevligt att ha hundar och vakter hack i häl. Så det var rätt skönt att vakna ändå.

En annan dröm jag har när jag är vaken är att köpa en stationär dator. Min gamla bärbara är inte mycket att hurra för längre, men den börjar närma sig 6 års-dagen så det är inte jättekonstigt. Men först så ska vi få igång värmen och elen i det enda rummet på nedervåningen som vi hittills inte har använt (till mer än sval och städskåp). Som ska få bli kontor. Sedan kommer nog det rummet även bli tvättstuga då det är så stort, men fuktproblemet borde gå att lösa med bra ventilation.

Köra bil i motljus

Publicerad 2013-01-04 10:17:35 i Vardag

Ja det är ganska så jättejobbigt med sol i ögonen. Men som tur var så har jag solen i ryggen både till och från jobbet. Pendlar åt rätt håll så att säga ;) Ska strax åka iväg, 11-20 är dagens tid. Imorgon är det därimot en kortdag och sedan släktkalas med killens sida på kvällen. Blir riktigt trevligt, likt trettondagen förra året skulle jag tro! :)

På morgonen har jag hunnit: Måla naglarna, vikt lakan, sortera julen i banankartonger, strukit en skrynklig duk 4 ggr (fortfarande skrynklig, hopplösa duk), hängt upp en krok i fönstersmygen samt kortat kedjan till lyktan som nu hänger där. Känns godkänt för idag.

Måndag 1 januari 2013

Publicerad 2013-01-01 18:45:04 i Vardag

Mycket har hänt i slutet på förra året. 12/12 -12 (när det var så väldigt många bröllop) så flyttade korna in i nya ladugården, det fungerade toppenbra redan från början och rullar idag ganska problemlöst. Lokaltidningen har skrivit om gårdens satsning, och nu är Chris ute och blandar foder åt korna och kommer nog inte in på några timmar. Så blir det när hela dagen spenderas i soffan! Imorse såg vi Million dollar baby, och sen i em var det ju skidor på tv ;)
Jag har kors i taket varit i kyrkan idag, prästen tände ljus för alla som föddes i församlingen/socknen 2012 och det va hela 10st. Sedan var det en ny kantor idag som kunde spela nyckelharpa, det är så grymt vackert, speciellt med kyrkans akustik!
En annan stor förändring är att jag ska sluta rida Cindra, hon är fin men det roliga för mig har försvunnit av att hon surar. Jag är väl inte nog hård för att vara oberört glad när hon hugger efter en när man ryktar.. Sedan är uteritter en stor del av vad jag älskar, vilket inte fungerar ensam med henne och när hon aldrig gav sig utan bara stegrar mer så blev jag till slut rädd. Tråkigt men så kan det ju vara, hon är garanterat någon annans drömhäst. För på ridbana och i ridhus är hon helt underbart fin att rida! Otroligt ridbar och sammarbetsvillig! Men den tävlingsambition jag trodde att jag hade (som jag alltid haft innan) har försvunnit. Jag vill bara få rida en mysig häst, viktigast är ju all hantering och ridning i vardagen. Träningar i ridhus är trots allt en liten minoritet som jag bor och lever idag.
 
En sista grej måste jag skriva om också! Min walk-in-garderob börjar ta form! Nu är det vitmålat och klädstången sitter på plats med mina kläder hängande så fint så fint. Lampan är bytt till en med riktbara spotlights och mina halsband har fått en värdig hängare istället för den klump de förvarats i sedan jag flyttade hit. Ska genast gå och fota, så får ni se bilder imorgon!

Om

Min profilbild

Lisa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela