I startblocket till livet

The final night, midsommar är över och hem hägrar

Publicerad 2010-06-27 00:31:10 i Vardag

Imorgon kl 9.30 kommer taxin som ska köra oss den långa vägen hem. Vilket betyder att det här är sista natten. Har gått högt över förväntan, vilket verkar lovande inför höstens schema. Kommer bli en stor ändring från nuvarande, bara måndagnätter och varannan tisdagnatt kommer vara mina egna pass. Utöver det kommer jag få ta öppna pass de dagar som passar. Det känns som att det kommer fungera mycket bättre än hur senaste året var. Det var iofs en spark i baken som fick mig att jobba väldigt mycket, men vart mer än jag orkade. Hösten blir toppen. Jag behöver inte ha ett sparande under studietiden när jag lever utan lån. Hellre mindre pengar men mer fritid och tid att plugga ordentligt. Fast syns ju inte på mina betyg direkt! :D VG på vårens kurser!! Men så vill jag ju bli great på mitt framtida arbete också!


Midsommar är nu över för 2010. Haft riktigt kul! På midsommarafton blev det jordgubbstårta med citronfromage och många lekar runt den lilla midsommarstången (som de hann bygga upp medan jag sov på förmiddagen), de små var helt lyriska! Sen kom det ett åskväder med störtskurar och elen/lamporna blinkade till en gång när blixten slog ner rätt nära. Men det drog vidare lika snabbt som det kom! Och middagen var mumsig, den klassiska midsommarbuffén + en kanske inte lika klassisk, men lika god, matjesilltårta. Jag som inte brukar vara något fan av sill gillade den ändå.
Idag värmde jag nå rester från tidigare i veckan till lunch, grillat älgkött och potatisgratäng - grymt gott även idag! Sen blev det midsommarbuffé även idag till middag, och resten av jordgubbstårtan till efterrätt för de som orkade. Här är en bild på "nästan halva" härligheten ;)



En sak som irriterar mig är att jag inte kommer få köra min egen bil till fjällen och brors bröllop. Men det är inte färdigdiskuterat! Det är ju till 100% min bil, jag tänker gå segrande ur striden och köra Alfa till Hemavan! ;D

Kommentarer

Postat av: Ida Tallhed

Publicerad 2010-07-18 06:29:47

hittade in här av en slump och känner igen namnet! li5a.blogg.se ... vist har jag gjort en design till dig en gång? hur såg den ut?



jag hade en blogg så dom hette idatallhed.blogg.se men nu bloggar jag på egen domän!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lisa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela