I startblocket till livet

Slappa i solen

Publicerad 2010-04-30 19:13:29 i MALTA -10

Idag tog vi bussen ut till Golden Bay och har legat där hela dagen. Jag har fått smörja in mig ordentligt för jag är bränd. Speciellt vaderna och fötterna, fattar inte varför jag inte smorde dom igår?!!! Smorde ju låren och knäna sen slutade jag av någon anledning :P Men är inte så jättefarligt, kunde varit värre som alltid! Jag och Olle lekte med min kamera men har inte med sladden hit så kan itne lägga upp nå bild åt er. Ni kommer få se dom när jag är hemma igen. De vart iaf råsnygga ;) Sen klättrade vi upp på nå klippor och det var en grymt härligt utsikt över havet och stranden och klipporna runtomkring. Sen klättrade Olle upp till toppen men jag följde inte med. Flipflop och bikini är inte dom bästa klättrarkläderna, alla växterna rev på vaderna och skorna höll jag på tappa.

Nu är vi nyss hemkommen till lägenheten, ska försöka duscha ur allt salt ur håret. Olle och ja tog snorklar och cyklop och simmade ut till klipporna. Var inte som Egyptens korallrev men det fanns några koraller, mycket växter och många fiskar. Ganska många olika arter också, men såg ingen farlig (vad jag vet). Jag som bestämt innan jag skulle hålla mig i ytan och försöka hålla håret torrt men jag kunde inte låta bli och nu får jag sona det brottet :P

Sonja och Martin står och lagar middag, dom är sjukt duktiga på att göra vanlig god mat (typ svensk gourme-mat) av det vi hittar här i Maltas affärer.

Ikväll ska vi iväg på en svensk fest hos några som bor i en ännu större lägenhet än den här, de har en egen pool på terassen. Valborgsmässoafton måste ju firas på något vis! :D Imorgonkväll ser det ut att bli casino, det hör till känns det som! Vad vi ska hitta på på dagen är inte påkommet än, det visar sig.

Men jag sover iaf sjukt bra nu om nätterna, i koma. Filtarna var det bästa som kunde hända. Och Olle tyckte inte så illa om luftmadrassen så jag fick bäddsoffan och får behålla den! Snällt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lisa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela